Buddha to Buddha

Buddha to Buddha is a way of life. Dit merk staat symbool voor bewust leven met liefde en vreugde in de hoofdrol. De sieraden van Buddha to Buddha zijn tijdloos en worden met de hand gemaakt op Bali in Indonesi├ź. Alle armbanden, ringen, oorbellen en kettingen worden vervaardigd van duurzaam sterling zilver. Soms wordt het zilver gecombineerd met leer en edelstenen, en dat zorgt voor verrassende effecten! Buddha tot Buddha, dat is kwaliteit, en unisex , dus draagbaar voor iedereen. Zelf de nieuwste B2B sieraden proberen? Bezoek dan op 2 en 3 december ons Buddha to Buddha Holiday Event!

Ga naar Buddha to Buddha

Michael Kors

De horloges van Michael Kors zijn sportief, luxe en stijlvol. Ontworpen vanuit een intrinsiek gevoel voor glamour met oog voor tijdloos chique. Dit solide merk heeft een geraffineerde maar toegankelijke stijl en is onmisbaar in een luxury lifestyle! De horloges zijn gemaakt van duurzaam edelstaal, en verkrijgbaar in prachtige tinten, met keus uit schitterende details in wijzerplaten en banden. Michael Kors: glamour en chique voor hem en haar.

Ga naar Michael Kors

Fossil

Fossil is vintage, blijdschap en verbondenheid. Geïnspireerd op oude waarden, en toch verrassend actueel. Fossil staat voor sieraden van hoge kwaliteit met een vriendelijke prijs. Horloges, ringen, kettingen, armbanden en oorbellen van staal en zilver met een opvallend design. Stoer voor mannen. Elegant voor dames. Dat is waar Fossil voor staat.

Ga naar Fossil

Calvin Klein

Het Amerikaanse Calvin Klein kan bogen op een zeer rijke historie. De modeontwerper heeft sinds 1968 faam gemaakt met prachtige, stijlvolle ontwerpen en heeft die trend weten door te zetten in zijn luxe accessoires, waaronder de horloge- en sieradenlijnen die onder zijn naam worden geproduceerd door de Zwitserse Swatch Group. Bouman Juwelen Culemborg is officieel dealer van Calvin Klein-sieraden en Calvin Klein-horloges.

Ga naar Calvin Klein

Rebel & Rose

Rebel & Rose spreekt zowel de lieve als de stoere kant van de drager aan. De armbanden zijn mooi, modieus en maken vrolijk, maar zijn tegelijkertijd rebels en tegendraads. Ze zijn voor mensen met een eigen mening en een sterke wil. Avontuurlijke mensen die houden van fashion, genieten van het leven en graag de gebaande paden verlaten. Rebel & Rose armbanden laten zich uitstekend combineren met andere (Rebel & Rose) armbanden, maar bijvoorbeeld ook met horloges (mix and match). Immers, wie eigenwijs is, doet het op zijn of haar manier. Maakt eigen creaties en vindt elke dag opnieuw de mode uit.

Ga naar Rebel & Rose