Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en hip cadeau? Geef een cadeaubon van juwelier Trends!

Best wel lastig, een horloge of sieraad voor iemand anders uitzoeken. De cadeaubon van juwelier Trends is altijd leuk om te geven. Voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar.

Horloges, sieraden & bedels: keus genoeg!

Bij ons heb je keus genoeg. Want je kan de cadeaubon ook inleveren bij Juwelier Remark. Dat zijn dus heel veel horloges, sieraden en bedels om uit te kiezen.

Al vanaf €10

De juwelier cadeaubon haal je vanaf €10 in onze winkel aan de Nieuwestad 20 in Leeuwarden.

Op maat oplossingen

Maatwerk

Je hebt onze uitgebreide collectie bekeken, maar er zit nét niet helemaal tussen wat jij zoekt? Onze goudsmid gaat graag de uitdaging aan om jouw ideeën om te zetten naar een uniek sieraad, speciaal gemaakt voor jou.

Restylen

Sommige sieraden hebben een bijzondere waarde omdat ze zijn gedragen door iemand die jou lief was. In ons eigen atelier restylen wij jouw bijzondere schatten, bijvoorbeeld de trouwringen van je ouders, tot een nieuw, uniek sieraad.

Repareren

Als jouw geliefde sieraden zijn beschadigd, repareren wij ze vakkundig voor jou in ons eigen atelier. Jouw geliefde sieraden hoeven niet te worden opgestuurd, maar blijven in ons pand. Zodat jij ze snel weer kunt gaan dragen.
Lees meer

Merken