Ons complete eigen reparatie atelier voor al uw horloges, klokken & sieraden

Eigen atelier

Trends Leeuwarden heeft een eigen atelier. En daar zijn wij heel trots op.

Eigen ontwerp…..

Misschien heb jij een prachtig sieraad in gedachten, wat je bij geen enkele juwelier kunt vinden. Maak dan een afspraak met onze goudsmid Jorgen van Ark. Met jouw idee kan jij hem inspireren om een persoonlijk sieraad voor jou te vervaardigen. Exclusief en uniek, op maat gemaakt. Hij beschikt over de modernste apparatuur en is een bekwaam vakman. Zo leveren wij aan jou het allerbeste vakwerk. Wij gaan die uitdaging graag aan!

Reparatie en aanpassingen

In ons atelier worden niet alleen sieraden gemaakt, maar we repareren ook de sieraden die jij koestert, maar die helaas zijn beschadigd of niet meer passen. We doen dat in ons eigen atelier, zodat de lijnen kort zijn. Jouw geliefde sieraden hoeven niet te worden opgestuurd, maar blijven in ons pand. Zodat jij ze snel weer kunt gaan dragen. Tevens verzorgen we ook bijna alle horloge reparaties in ons atelier in samenwerking met Atelier Noordelijk Ambacht.

Atelier Noordelijk Ambacht

Het reparatie en restauratie atelier voor al uw (antieke) uurwerken.

Atelier Noordelijk Ambacht…..

is een atelier die gespecialiseerd is in het repareren en restaureren van (antieke) klokken. Dit onder leiding van Sebastiaan de Jong. Het atelier bevindt zich op de 1e etage van onze juwelierswinkel. Alle klokken worden in ons eigen atelier gerepareerd. Klokken reparaties in de regio Leeuwarden en Gorredijk worden gratis gehaald en gebracht. Altijd vooraf een passende offerte. Ingang via GJ van Ark Juwelier.

Sebastiaan is ook specialist in Garmin en Casio Protrek smartwatches. Deze horloges kunt u vinden in onze Trends Jewels & Watches shop.

Nieuwestad 18 (Ingang GJ van Ark Juwelier)
8911 CS Leeuwarden
Tel.: 0513-438051
www.noordelijkambacht.nl